Contact

Email: info (at) lppu.nl
Adres: Lessinglaan 101 3533 AV Utrecht

LET OP: ALS JE GEEN ANTWOORD ONTVANGT WERKT ONDERSTAANDE LINK EVEN NIET.
Je kunt dan rechtstreeks mailen met info(at)LPPU.NL at=@

HIER kun je lezen hoe ik jouw persoonsgegevens verwerk

Je naam
*

Je email (dan kunnen we je terug mailen)
*

Je bericht

Neem de karakters over (anti-spam)
captcha

*) verplichte velden

De praktijk is naast het huis, op het zijpad langs het huis. Je komt er door het grindpad op te lopen en recht door te lopen tot je een wit/gele deur ziet. Daar kun je aankloppen. Daar kun je ook je fiets neerzetten. Als je vroeg bent, kun je vast naar binnen gaan en in de wachtruimte plaatsnemen. Je kunt koffie of thee maken.

route-lppu   20140318 kantoor 021   20140318kantoor

De stadsbus 25 richting Cartesuisweg (16 min): Vanaf het Centraal Station bij de stadsbussen aan de jaarbeurszijde vertrekt bus 25. De bus gaat ieder kwartier. Kom je van een trein, dan komt er vijf minuten looptijd bij om naar de bus te lopen. Je stapt uit op de laan waar je ook moet zijn bij de halte Everhart Meijsterlaan. Bijna recht tegenover de bushalte is het huis waar je moet zijn. De bus naar het station vertrekt aan dezelfde kant waar de praktijk is, maar dan loop je naar de verkeerslichten, je steekt dan over en daar is de halte al.  Op de Joseph Haydenlaan. Als je vanaf de Uithof komt; ringlijn 10 komt ook hier voor de deur. Terug naar het station is het ongeveer 10 minuten inclusief lopen naar de trein.

Met de auto: Je neemt afrit 8 Utrecht West/ Jaarbeurs, neem de rechter rijstrook. Blijf rechts rijden. Je gaat rechtsaf voor de fly-over.  Je neemt daar zo snel mogelijk de linker rijstrook. Dit worden 2 rijstroken voor linksaf. Blijf zo links mogelijk rijden. Je blijft op de linkse strook rijden tot het volgende verkeerslicht. Na de verkeerslichten rij je onder de fly-over door de Pijperlaan op. Direct na de fly-over is er aan je rechterhand een Texaco. Je blijft daar op de linker rijstrook rechtdoor rijden. Tot het volgende verkeerslicht. Je staat dan goed voorgesorteerd om recht door te rijden. Dit is niet logisch, maar zo werkt het bij dit verkeerslicht. Dan wordt de weg de Joseph HaydenLaan, je rijdt naar de volgende verkeerslichten. Na de verkeerslichten rijdt je rechtdoor. De praktijk is dan aan de overzijde van de Lessinglaan, je kunt vast kijken waar je je auto kunt parkeren. Tussen de bomenrijen zijn plekken om linksaf te slaan, de eerste mogelijkheid pak je (rijdt niet te hard, dan rij je er zo langs). Je rijdt dan dus even terug in de richting waar je vandaan bent gekomen, dicht bij de verkeerslichten moet je zijn. Het is het eerste huis van het laatste blok.   Kom je van de Noordring (dwz via Overvecht), dan rij je over de Spinozabrug de wijk Oog in Al in. Je rijdt dan al op de Lessinglaan, voor de eerste verkeerslichten moet je zijn. Parkeren is gratis  

Wandelroute vanaf het station (25-30min): Je verlaat het station aan de Jaarbeurszijde. Je slaat rechtsaf en loopt naar het grote verkeersplein. Daar steek je over. Als je oversteekt heb je een tramhalte aan je rechter hand. Als je bent overgestoken steek je direct nog een keer over naar links. Dan loop je langs water. Deze straat heet de Leidschestraat. Aan de overzijde zie je een houtzaag molen die nog in werking is, je ziet twee ophaalbruggetjes, je blijft rechtdoor lopen. Je loopt af op een draaibrug, als laatste zie je aan je linkerhand het geldmuseum, tot voorkort werd hier de Nederlandse munt geslagen. Je gaat de draaibrug over, dan ga je direct rechts, een ophaalbrug over. Je loopt rechtdoor. Hier krijg je een keuze, je kunt door het park lopen op twee manieren, je kunt ook rechtdoor lopen. Als je rechtdoor loopt, loop je langs woonboten, rechts is er een ophaalburg, je loopt nog even verder door dan sla je links af de Mozartlaan in. De eerste kruising ga je rechts, de Everart Meijsterlaan in, je loopt de hele laan af. Dan kom je bij verkeerslichten. Dat is al de Lessinglaan, je steekt over en gaat naar rechts, aan de rechterkant van het laatste huis van het eerste huizenblok is de praktijk.