Tarieven

Puck van Groningen

Vergoeding
De vergoeding loopt via het aanvullende pakket van de zorgverzekering als Natuurgeneeskundig Therapeut (BATC).

Gereduceerd tarief als je werkzaam bent
Wil je een lager tarief omdat het tarief niet bij je inkomen past, mail mij dan een gescande salarisstrook of bewijs van je WW-uitkering. Dan kijken we naar de mogelijkheden. Laat mij dit voor het eerste gesprek weten, zodat we de financiële afspraken helder hebben voor we met de gesprekken beginnen.
Het gereduceerde tarief geldt als er geen vergoeding via de zorgverzekering mogelijk is of als de vergoeding van de zorgverzekering stopt.
Voor de tarieven van mijn collega’s verwijs ik je naar hun eigen website.

Gereduceerd studenten tarief
Als ouders niet kunnen bijspringen en je niet voor aanvullende ziektenkosten verzekering in aanmerking komt kunnen we een studenten tarief voor je afspreken. Het kan ook zijn dat je meer gesprekken nodig hebt dan de ziektekosten verzekering dekt, dan kun je nadat de vergoeding is gestopt overleggen of je in aanmerking komt voor het studenten tarief.

Telefonisch consult: als het gesprek langer dan 5 minuten duurt geldt het gewone gesprekstarief per 45 minuten voor de tijd die we praten.

E-mail consultatie: als het meer tijd kost dan 5 minuten, geldt het gewone gesprekstarief per 45 minuten voor de tijd die aan het beantwoorden van de mail besteed.

sony zomer 2011 008