Willemijn van Melle

SP Pat Ogden

Foto: In het midden: Pat Ogden, de grondlegster van de Sensorimotor Psychotherapie, rechts: Willemijn van Melle-Seders, links: Puck van Groningen

Willemijn en ik werken sinds 2010 samen. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding SensorimotorPsychotherapie. Willemijn is GZ-psyholoog. Zij heeft zich gespecialiseerd in leeftstijl en andere transdiagnostische factoren. In dit kader heeft Willemijn een aanvullende opleiding gevolgd tot therapeut klinisch Psycho-Neuro-Immunologie binnen de orthomoleculaire geneeskunde. Daarnaast gaat haar interesse uit naar biofonenen therapie.
Op de foto zie je in het midden Pat Ogden, de grondlegster van de sensorimotor psychotherapie. Rechts zie je Willemijn van Melle-Seders, Links staat Puck van Groningen
Waar mijn kennis mbt lichamelijke klachten en de relatie met de geest stopt, gaat zij hierin als expert op zoek naar oplossingen. In onze samenwerking sturen we mensen naar elkaar door voor een juiste en nog effectievere ondersteuning.

Ter illustratie noem ik burnout, een ziektebeeld dat steeds vaker voorkomt. Door inzicht te verschaffen in hetgeen de client stress bezorgd in combinatie met begrip van onderliggende lichamelijke klachten en leefstijlfactoren, kunnen de klachten op meerdere fronten het hoofd geboden worden.

De combinatie van psychotherapie met vitaliserende voeding en eventueel een aantal supplementen om voedingstekorten aan te vullen die zijn ontstaan door langdurige stress, zal de vooruitgang sneller positief resultaat bieden.

Voor meer informatie;

Praktijk Biobrein: www.biobrein.nl
drs. Willemijn van Melle-Seders
Of vraag Puck om advies.